EASYCRATIE & NOOIT AF IN HET ONDERWIJS

EASYCRATIE IN HET ONDERWIJS?

Easycratie in het Onderwijs is de voorloper van het boek ‘Nooit Af in het Onderwijs’. Omdat werkdruk één van de meest urgente vraagstukken is in het onderwijsveld (en gehele publiek domein), besloten de schrijvers een extra boek uit te brengen onder de titel ‘Easycratie in het Onderwijs’.

Meer lezen?
Direct bestellen

NOOIT AF IN HET ONDERWIJS?

In dit eerste deel van de serie waarin op een sector wordt ingezoomd door de lens van het Nooit Af-principe, nemen Martijn Aslander en Annette Dölle je mee naar de toekomst van het onderwijs. Juist daar belemmeren hiërarchische lagen de hands-on oplossingen die snel en eenvoudig tot stand hadden kunnen komen.
*verwacht voorjaar 2019

Meer lezen?
Alvast reserveren

PIXIE BLOG

Uitgeven in de netwerksamenleving

30 juli 2018|

Hij heeft altijd al een fascinatie voor het boekenvak gehad, was als kind verknocht aan de bibliotheek en verslindt boeken. En sinds dit jaar is hij de baas van zijn eigen uitgeverij: Pixie Creations. Martijn [...]

Pixie Creations is los!

4 juli 2018|

Sinds ik aankondigde dat ik mijn uitgeverij Pixie Creations was begonnen, is er een hoop gebeurd. Fantastisch om te ervaren hoe ik over iets waar ik al jaren veel mee te maken heb – het boekenvak – nog zoveel nieuwe dingen [...]

PIXIECREATIONS HARTSTOCHT & PASSIE VOOR BOEKEN.

Pixie Creations is een startende uitgeverij met als interessegebied de netwerk- en informatiesamenleving, het domein waarin oprichter Martijn Aslander vol hartstocht opereert.

Het bedrijf is vernoemd naar zijn jongste dochter Pixie en geboren uit zijn fascinatie voor het boekenvak. Als auteur en sparringpartner van verschillende uitgevers heeft hij de nodige ervaring opgedaan en gaat hij nu zelf uitgeven.

PIXIE CREATIONS

Voorhelmstraat 25-206 | 2012ZM | Haarlem
Tel: 0628994775 | e-mail: contact@pixiecreations.nl

kvk:  60698926 | Bank: NL83BUNQ2205818341
BTW: NL854021553B01

Heb je vragen, opmerkingen of toffe tips? Schrijf ons dan een bericht. We nemen snel contact met je op.

Stuur bericht